Ondernemend Alkmaar

Ondernemend Alkmaar is de ondernemersorganisatie van regio Alkmaar. Hun doel is om ondernemers op strategisch en operationeel niveau te ondersteunen. Bovendien reiken zij prijzen uit aan de retailer/horeca, onderneming en ondernemer van het jaar tijdens het Ondernemend Alkmaar Gala.

Wij verzorgen voor Ondernemend Alkmaar meerdere evenementen, bijvoorbeeld het Ondernemend Alkmaar Gala en lezingen met als doeleinde om te netwerken.

ROL
Eventmanager

KLANT
Ondernemend Alkmaar

JAAR
2018

Verbinding bij het Gala

Samen eten verbindt. De  vier verschillende gerechten vormden samen het diner en de smaken waren verrassend en lekker. Sámen eten, dus niet de hele avond met dezelfde mensen rond de tafel, maar halverwege wisselen en de avond afsluiten met ander gezelschap. Tenslotte samen dansen op de klanken uit de jaren ’20.

Prijsuitreiking

Jaarlijks reikt Ondernemend Alkmaar prijzen uit aan de Horeca/Retailer van het jaar, Ondernemer van het jaar en Onderneming van het jaar. In 2018 vielen Staddstrand de Kade, Van Til Interieur en Holder IT in de prijzen tijdens de feestelijke uitreiking. De uitreikingen vonden plaats tussen de verschillende gangen en met muzikale intermezzo’s van de DJ, alles natuurlijk in Great Gatsby stijl.

Golftoernooi

Samen een balletje slaan en ondertussen even bijpraten. Op 7 september 2018 vond het Ondernemend Alkmaar golftoernooi plaats. Met gepast fanatisme en wat gemoedelijke schouderklopjes betraden de leden van Ondernemend Alkmaar de golfbaan van Heiloo. Na afloop vond er een walking diner plaats en een heuse prijsuitreiking.

Andere projecten

GGD / VRK

DOSS event support – Theory of Change

450 jaar Alkmaar Ontzet

450 jaar Alkmaar Ontzet

Meer weten?

Mirella Doss vertelt graag wat zij voor uw project kan betekenen.