Het Grootste Werkfestival

Het Grootste Werkfestival wordt jaarlijks door RPAnhn geïnitieerd en uitgevoerd in samenwerking met vele partners uit Noord-Holland-Noord. Tijdens het evenement komen aansprekende initiatieven en ontwikkelingen op het gebied van innovatie, digitalisering en technologie om personeel te vinden, binden en boeien voorbij.

Samen met RPA werkten we aan het evenement; onze focus lag daarbij voornamelijk op de productionele en logistieke voorbereiding en de daadwerkelijke productie met zo’n 20 sprekers, 5 ruimtes en de beweging van zo’n 400 bezoekers.

Foto’s: RPAnhn

ROL
Projectmanagers

KLANT
RPAnhn

JAAR
2019

Het concept

De ontwikkelingen van ICT en technologie op de werkvloer zijn de afgelopen jaren in een stroomversnelling gekomen. Het is lastig bijblijven in deze snel veranderende wereld. Het Grootste Werkfestival stond daarom in het teken van de laatste innovaties en bood inspiratie en kansen om je netwerk uit te breiden onder ondernemers, onderwijs en overheid. RPAnhn is de initiatiefnemer van dit festival en staat voor duurzame, ontwikkelingsgerichte en inclusieve arbeidsmarkt ten behoeve van een sterke, regionale economie.

20 verschillende sprekers

De programmering van Het Grootste Werkfestival bood ruimte aan lokale en nationale organisaties. Op het Innovatieplein vonden de bezoekers inspiratie op het gebied van de nieuwste technologieën, tijdens de kennissessies waren er verschillende sprekers en op het podium van het plenaire deel stonden nationale namen, waaronder Alexander Klöpping. Op het netwerkplein troffen de bezoekers uit de regio elkaar.

Productie

Onze focus lag op de productionele voorbereiding en uitvoering. In samenwerking met de programmeur bereidden we de ruimtes voor met techniek en meubilair, stonden we in contact met de sprekers bij de kennissessies en op het Innovatieplein voor de juiste timing en techniek en we coördineerden het festival op de dag zelf.

Tijdens Het Grootste Werkfestival was er een groot team aan vrijwilligers. Zij waren de gastheren en -vrouwen voor bezoekers en sprekers.

Andere projecten

Het Grootste Werkfestival

Het Grootste Werkfestival

Wonderlicht Alkmaar

Wonderlicht Alkmaar

Kerst in de crypte

Kerst in de crypte

Meer weten?

Mirella Doss vertelt graag wat zij voor uw project kan betekenen.