Swim to Fight Cancer Alkmaar

In de zomer van 2022 hebben we zelf meegedaan met de Swim to Fight Cancer. Dat was zo’n inspirerende ervaring dat we het unaniem eens waren:
Swim to Fight Cancer moet naar Alkmaar komen!

Het doel? Zoveel mogelijk geld inzamelen voor kanker research.
Hoe? Door een tocht van 2 of 4 kilometer te zwemmen door de Alkmaarse Grachten.
Wanneer? Juli 2024, de exacte datum volgt zsm.

 

Om dit betekenisvolle evenement een groot succes te maken zijn we op zoek naar een enthousiast kernteam!
We zoeken ervaren toppers in de volgende vakgebieden:
  • Communicatie en PR
  • Programmering en entertainment
  • Vrijwilligerscoördinatie
  • Administratie / backoffice
  • Coördinatie business teams en sponsoring

Wat je deelname oplevert? Een fijne samenwerking met een gemotiveerd team en een oneindig ‘feel good’ gevoel om een steentje bij te dragen aan dit belangrijke doel. Wat het niet oplevert? Geld, dat moet natuurlijk allemaal naar kanker research! Je bijdrage is dus vrijwillig, maar door een strakke planning en organisatie gaan we er voor zorgen dat je die tijd efficiënt en doelgericht kan inzetten.


Zwem jij al in de goede ideeën bij het lezen van dit bericht?
Kom dan 22 juni naar onze info avond! Deze avond gaan we gezellig kennismaken en vertellen we jullie over dit mooie project en de invulling daarvan.

Datum: 22 juni 2023
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Locatie: Kerklaan 9 te Oudorp

Laat ons weten of je komt door een mailtje naar . Kan je op de info avond niet maar ben je wel geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar met je naam en vakgebied en dan nemen we contact met je op.

ROL
Volledig vrijwillig team voor Swim to Fight Cancer Alkmaar

JAAR
2024

Vorig jaar zwommen we zelf €12.545,- bij elkaar

Het is gelukt om een gigantisch bedrag voor het goede doel op te halen. Het is gelukt om allen 2 kilometer te zwemmen tijdens de Swim to Fight Cancer. Weliswaar ruim 100 kilometer verder dan de oorspronkelijke locatie, maar dat hield ons niet tegen. De Swim to Fight Cancer Haarlem werd namelijk afgelast wegens te slechte waterkwaliteit. De zwemmers konden dus helaas het water niet in, maar wat moet het ook een domper geweest zijn voor de organisatie. Met open armen werden wij echter zondagochtend ontvangen bij de organisatoren van de allerlaatste Swim van dit jaar, de Brabantse Heusden!

Samen, met hulp van alle fantastische donateurs, hebben we €12.545 opgehaald voor onderzoek naar kanker. Bedankt als je ons hebt gesupport met een donatie en/of (digitale) aanmoedigingen! Judith, Stefanie en Vera, bedankt voor jullie enthousiasme rondom Fight Cancer en deze unieke kans.

Fight Cancer

Wat is Fight Cancer?

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ wil Fight Cancer jou inspireren om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie.

Swim to Fight Cancer

Swim to Fight Cancer is een unieke recreatieve zwemtocht van ca. 2000 meter door natuurlijk buitenwater. Deelnemers en teams laten zich sponsoren en halen zoveel mogelijk geld op voor kankeronderzoek. Dit evenement is één van de succesvolle evenementen van Stichting Fight cancer en is sinds 2014 al 30 maal georganiseerd.

Team SpeeDOSS bij Swim to Fight Cancer 2022