Innovatiefestival

Op woensdag 13 februari 2019 stond Het Nieuwe Warenhuis in het teken van innovatie. Provincie Noord-Holland organiseerde namelijk, in samenwerking met PIM Noord-Holland en GO!-NH, de eerste editie van het Innovatiefestival. ‘Laat je inspireren door spraakmakende ondernemers en beleidsmakers en zoek de verbinding met andere ondernemers.’

ROL
Productie en vrijwilligerscoördinatie

KLANT
Provincie Noord-Holland

JAAR
2019

Programma

We werden door PIM-NH gevraagd om te helpen met de productie van het Innovatiefestival in het oude V&D pand in Alkmaar. In totaal werden er meer dan 1000 tickets verkocht. De dag begon met twee workshopsrondes in verschillende ruimtes waar professionals diepgang gaven over verschillende onderwerpen. Daarna was er een plenair programma met dagvoorzitter Diana Matroos en gasten Prins Constantijn, Kees Klomp, gedeputeerden Jack van der Hoek en Jaap Bond, een ondernemers- en expertpanel en de bekendmaking van de NH Innovatiepioniers. Tijdens het festival werd er gebruik gemaakt van duurzame catering en diverse live-verbindingen. We sloten de dag af met een netwerkborrel en ‘marktplaats’ op de eerste etage. De bezoekers werden dus, gedurende de dag, door het hele pand geleid voor het uitgebreide programma.

Vrijwilligers en crew

Onze vrijwilligers en crew waren van groot belang voor het verloop van het Innovatiefestival. Zij scanden tickets, bemanden de garderobe en waren een belangrijke schakel in de routing van bezoekers door het grote pand.

De dag voor het festival waren al vele handen bezig om de locatie voor te bereiden. De opbouw van 620 stoelen, 95 statafels, 120 barkrukken en 15 bouwhekken werd gedaan door onze crew met hulp van een team vrijwilligers. Na afloop van het festival hebben we alles weer opgeruimd en leek het al snel alsof er niks gebeurd was. Wat een teamwork!

Andere projecten

Raadsconferentie

Raadsconferentie

GGD / VRK

GGD / VRK

DOSS event support – Theory of Change

Meer weten?

Mirella Doss vertelt graag wat zij voor uw project kan betekenen.