Over ons

In 2017 richtten wij, Mirella Doss en Gerjon Rooker, DOSS Event Support op: een evenementenbureau waarbij community-building, maatschappelijke waarde en citymarketing de standaard ingrediënten zijn. We geloven niet in puur commerciële evenementen: de opdracht moet in de basis écht iets bijdragen aan een doel, boodschap of verandering. 

De oprichting ontstond na onze jarenlange samenwerking bij communicatiebureau RAADHUIS. Hier komt direct aan het licht wat DOSS Event Support uniek maakt: ons hele team heeft een achtergrond in marketing. We weten onze projecten daarom heel goed te vertalen naar het grote publiek dat vaak nog onbekend is met onderwerpen als cultuur, erfgoed, duurzaamheid en theater. Een voorbeeld: we bouwen een brug tussen twee kerktorens om het verhaal van het kerkgebouw te vertellen, een plek waar normaal alleen een klein publiek op afkomt. Een spectaculaire publiekstrekker zet de stad op de kaart en zorgt dat de bezoeker verrast wordt met het verhaal en op toegankelijke wijze in aanraking komt met cultuur en erfgoed.

We hebben met DOSS Event Support al zoveel gaafs mogen doen! Naast ieder jaar Kaeskoppenstad in Alkmaar, realiseerden we ook Klim naar de Hemel (2018) en Klim naar het Licht (2019). Beide evenementen trokken honderdduizenden bezoekers. Ook Wonderlicht, Fonkelstad en Het Grote Pietenhuis zijn onderdeel van ons eigen dossier. Naast deze projecten wisten we ook zalen te vullen voor TedX Alkmaar of Het Ondernemersgala. En geloof het of niet: er is echt nog veel meer, maar daarvoor verwijzen we je graag door. Check it out!