Wij stellen ons graag aan je voor als ‘projectmanagers van het nieuwe ondernemen’. Eindelijk mogen je deuren weer open voor bezoekers. Heerlijk! Maar nu moet je je houden aan allerlei nieuwe eisen.

Hoe ga je dat doen, wat zijn de mogelijkheden? Wij kennen de veiligheidseisen, bedenken en schrijven samen met jou plannen, helpen met het uitvoeren ervan en verzorgen communicatie op de werkvloer, op straat en online.

Ons team bestaat uit daadkrachtige projectleiders en creatieven en we beschikken over een enorm netwerk van vrijwilligers. En om het maar pittig stevig af te sluiten: we lullen niet maar poetsen!

Projectmanagement

Projectmanagers van het nieuwe ondernemen

Op 1,5 meter

Veilig je bezoekers ontvangen

Communicatie

Fysieke signing en online campagnes

Wat doen we zoal?

Relevante projecten

Help jij onze zorg?

Wij zijn DOSS event support

Normaliter bedenken en bouwen wij enorme evenementen waarbij tienduizenden bezoekers betrokken zijn. Het werven van die bezoekers en het in goede banen leiden ervan is wat wij doen en waar wij gelukkig van worden. We bouwen steigers op en over kerken, bedenken grote en kleine evenementen, tentoonstellingen én helpen ondernemers op weg in de nieuwe economie van 2020.

Gerjon Rooker

Creatie, sales en marketing

Mirella Doss

Projectinitiator en -coördinator

Rowy Onrust

Communicatie, projecten en productie

Samen met RAADHUIS Creative Agency

DOSS Event Support en RAADHUIS trekken samen ten strijde om bedrijven en instellingen te helpen. RAADHUIS is een allround creatief communicatiebureau dat helpt bij het vertellen van een goed verhaal.

Meer weten?

Mirella Doss vertelt graag wat zij voor uw project kan betekenen.

Contact

CONTACTGEGEVENS
06-16967697
mirella@doss.nl