DOSS Event Support

Samenbrengen, begeleiden en projectmatig ondersteunen van grote groepen individuen is onze missie, waarbij verwondering en verbinding de boodschap zijn.

Mirella Doss

Als rasechte Alkmaarse heb ik een wereldse blik. Mijn opleiding liep van de Europese School via Hogeschool Inholland Haarlem naar universiteiten in China. Toch zal mijn hart Alkmaar nooit verlaten en heb ik hier de afgelopen tien jaar aan lokale, nationale en internationale projecten gewerkt. Het specifiek verbindende karakter komt terug in de projecten waar ik de regie over heb mogen voeren, zoals de spectaculaire International Children’s Games en het indrukwekkende, hartverwarmende Alkmaar Invites You.

Rowy Onrust

Tijdens mijn studie Media, Informatie en Communicatie raakte ik elk jaar een beetje meer betrokken bij Kaeskoppenstad, waar ik begon als hekkenbewaker voor een dag belandde ik uiteindelijk een week lang op het productiekantoor. Begin 2018, aan de start van mijn afstuderen, vroeg Mirella mijn hulp bij de organisatie en uitvoering van het evenement Klim naar de Hemel. En nu, afgestudeerd en klaar voor toffe uitdagingen, mag ik me elke dag bezig houden met DOSS Event Support.

Eline van der Woude

Begin 2018 begon ik voor mijn opleiding Facility Eventmanagement, mijn stage bij Kaeskoppenstad. Tijdens mijn stage raakte ik niet alleen betrokken bij Kaeskoppenstad, maar bij nog veel meer leuke en bijzondere projecten zoals Klim naar de Hemel. Het samenbrengen van grote groepen mensen tijdens deze evenementen, vind ik een van de meest bijzondere aspecten.  Inmiddels ben ik afgestudeerd en ondersteun ik DOSS Event Support bij de voorbereiding en productie van veel diverse evenementen. 

Ruud Mol

Ruud is vrijwilliger bij DOSS Event Support.

Kirsten Koning

Renée Boon

Meer weten?

Mirella Doss vertelt graag wat zij voor uw project kan betekenen.