Gezinopreis.nl

Gezinopreis.nl biedt ervaringsverhalen en productreviews voor reislustige gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Het platform is opgericht vanwege het ontbreken van gedetailleerde reisinformatie voor gezinnen. Gezin op Reis is gelanceerd in 2014 en inmiddels uitgegroeid tot de grootste reiswebsite van Nederland voor families. Tussen de 60.000 en 80.000 unieke bezoekers lezen gezamenlijk meer dan 100.000 artikelen per maand.

Voor deze veelbezochte website ben ik één van de vijf vaste content creators. Ik schrijf over wereldwijde bestemmingen die ik persoonlijk heb bezocht, zoals Sri Lanka, Jordanië, Thailand en Kroatië. Daarnaast neem ik op uitnodiging deel (met gezin of individueel) aan persreizen om daar vervolgens eerlijke artikelen over te publiceren. Ook verzorg ik de bijbehorende fotografie. Klik hier voor mijn persoonlijke blogs.

ROL
Content creator

KLANT
Gezinopreis.nl

JAAR
2016-NU

“Mirella is iemand waar ik graag mee samenwerk. Mirella kan snel schakelen, ze komt afspraken tijdig na en heeft een prettige persoonlijkheid. Ze is meerdere keren voor gezinopreis op persreis en naar events geweest en is dan echt een visitekaartje voor de site. Haar artikelen zijn altijd goed geschreven, taalkundig correct en voorzien van pakkende fotografie.”

Tikva LooijenEigenaar Gezinopreis.nl

Andere projecten

TEDx

TEDx

Zomer in de Mare

Zomer in de Mare

Innovatiefestival

Innovatiefestival

Meer weten?

Mirella Doss vertelt graag wat zij voor uw project kan betekenen.